Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Tel örgü fiyatları Ankara

Tel örgü fiyatları Ankara 65 75 TL arasında olmakla beraber her yıl değişen fiyatları ile artış yaşanması yüksek olan ürünler arasındadır, Bu durumları değerlendirmeniz önerilir bu sene alacağınız Tel örgü çit fiyatları diğer sene için geçerli olmayabilir.

Tel çit fiyatları ne kadar? 2021 yılı içerisinde güncel satılan standart birim fiyatı 48+ KDV'dir. Montaj uygulaması ve nakliye hariçtir.

Panel çit fiyatları ne kadar? Günümüzün en çok satılan çit sistemleri arasında bulunan panel çit m2 birim fiyatı 48+ KDV'dir. Panel çit Takımı fiyatıdır. Montaj uygulama Hariçtir. Panel teli fiyatı m2 35 + KDV'dir.


Ankara tel örgü fiyatları, Tel örgü fiyatı Ankara, Tel örgü, Tel örgü maliyeti, Tel örgü yapımı, Tel örgü montajı Ankara Ostim fabrikamız tarafından yapılır ve müşterilerinin memnuniyetine öncelik verir. Tel örgü çit sistemleri günümüzün en güvenli ürünleri arasında yer alan çit sistemleri içerisinde en yoğun kullanılanıdır.

Tel çitin metresi kaç para? Tel çit metresi modeline göre değişik fiyatları bulunur ilk olarak hangi tel çit modelini almanız gerektiğine karar vermelisiniz web sayfamıza göz atmaya devam edin istediğiniz ürünün linkine tıklayın ve fiyat listemizi görebilirsiniz.


Jilet telin metresi ne kadar? günümüzde güvenligin ön plana çıkması ile birlikte insanların kendisini ve avlusunu güvende hissetirecek jiletli tel fiyatları Ankara içi güncel satış fiyatlarım 19 TL 22 TL arasındadır.

1 dönüm kaç metre tel gider? 1000 m2 1 dönüm arazi eder çevresi ise 120 m 130 m arasında gelir. Tel örgü ürünlerini 120 m 130 m arasında almanız gerekmektedir.

Çit teli direk kaç metre ara ile dikilir? günümüzde en çok sorulardan birisi budur. Normal şartlarda tel örgü firmaları 3 m aralıklar ile direkleri dikmektedir ancak siz 2.5 m aralıklar veya daha sık isteyebilirsiniz ekstra direk maliyetinizin artaçağını unutmayınız.

Panel çit ne demek? çubuk tel çit ile imalatı yapılan ve 5x15 göz aralıkların üretilen 4mm -4.10mm 4.5mm -5mm arası dekoratif bahçe çitlerinin ismi panel çittir.


Beton direk ne kadar? arazi, tarla, bahçe, özel mülk, askeri alanlar, hastane, devlet kurumlarında çok kullanıldığı görülen beton direk fiyat listemize web sayfamızda bulunan linklerden takip edebilirsiniz.

Bahçe çitleri kaç para? bahçe çitleri kendi içerisinde onlarca modeli olan çit sistemidir bu sorunuzun cevabı ise sayfamızdaki çit fiyatları linkinde detaylı bir şekilde anlatılmış ve fiyat listelerine yer verilmiştir.

Çit teli kaç mm olmalı? soruları yine sıkça karşılaştığımız sorular arasındadır bizim imalat yaptığımız çit teli kalınlıkları şu şekildedir - 2.mm - 2.2mm - 2.4mm - 2.5mm- 3mm - ve üzeri olan çit telleri en çok kullanılan 2.5 mm olanıdır.

Jilet tel montajı nasıl yapılır? bir eldiven yardımı ile jiletli tel topunun yere serilmesi ve içerisinde bulunan 10 metrelik jilet telinin birisini alarak gergili bir şekilde bir arkadaş yardımı ile basit bir şekilde montaj yapılabilir. Ancak kesinlikle tavsiye edilmez uzmanlardan destek alınması şarttır.

Ankara Kafes tel örgü oldukça geniş kullanım alanlarına sahip olan, güvenlik sağlayan tellerin içerisinde en çok tercih edilenleridir. Firmamızda kafes tel örgü çeşitleri arzu edilen ebatlarda ve ölçülerde üretilebilir. Bunun yanı sıra kafes tel örgüler; arzu edilen göz aralıklarına ya da tel kalınlıklara sahip olarak da üretilebilir. Ankara Tel örgü fiyatları bakımından diğer iller ve ilçeler ile kıyaslandığında ise oldukça ekonomiktir.

Ankara Kafes Tel Örgü Kullanım Alanları Nedir?

Ankara Kafes tel kullanım alanları oldukça farklı ve geniştir. Tel çit çeşitleri arasında yaygın bir kullanım alanına sahiptir. Kafes telin kullanılması için tercih edilen alanlar genel olarak:

İnşaat yapılan bölgeler,

Sanayi sektörü,

Madencilik sektörü,

Çevrenin güvenliğini sağlamak adına,

Pano tel çit uygulamaları gerektiğinde,

Kümes hayvanlarının güvenliğini ve bölge sınırını sağlamak için,

Hobi için kullanılan alanlarda,

Havalandırma sistemlerinde,

Soğutma sistemlerinde,

Klima sistemlerinde,

Elek teli üretimi için kullanılmaktadır.

Yukarıda sayılan kullanım alanları dışında otomobil yedek parça alanlarında, sepet teli olarak ya da sıva altı uygulamalarında da kafes teli çözümleri kullanılmaktadır. Genel olarak gözenekleri sayesinde eleme yapılabilir ve ayırma sağlanabilir. En fazla ve yoğun kullanım alanlarının bağında değirmen sektörü gelmektedir. Değirmen sektöründe kullanılmak üzere tercih edilen kafes tellerin paslanmaz tel olarak tercih edilmesi ve galvaniz tel olmasına dikkat etmek oldukça önemlidir. Kafes teli üretimlerimizin tamamında sıcak daldırma yöntemi ile elde ettiğimiz, paslanmaya karşı dayanıklı olan galvanizli tel kullanılmaktadır. Galvanizli tel özelliği sayesinde kullanılan kafes tel paslanmaz ve uzun süre ilk günkü performansı ile kullanılabilmektedir. Göz aralıkları ve tel çapı müşteri talepleri doğrultusunda yapılabilmektedir.


Tel örgü kaç mm olmalı? 2.mm - 2.2mm - 2.4mm - 2.5mm- 3mm - ve üzeri olan çit telleri en çok kullanılan 2.5 mm olanıdır.

1 dönüm nasıl hesaplanıyor? 1000 metre kare 120 m ile 130 m arasında gelir bunun üzerinden ortalama arazi çevresinin metresini çıkartabilirsiniz.

Metrekare hesabı nasıl yapılır? uzunluğun ve yüksekliğin çarpılması ile ortaya çıkan sonuç arazinizin çevresidir.

Ankara Tel örgü Özellikleri Nelerdir?

Kafes teli oldukça işlevsel tel çeşitlerinden biridir. Firmamızda arzu edilen göz aralığı ve tel kalınlığında kafes teli üretimi yapılabilmektedir. Birçok kullanım alanı sayesinde arzu edilen özelliklerde üretilebilen kafes tellerini toplar halinde arzu edilen boyda kesebilmekteyiz. Bunun yanında oldukça hassas şekilde kesilmiş olan ve talep edilen ebatlarda plaka haline de getirebilmekteyiz. Kafes teli üretiminde kullandığımız malzemelerin tamamında yüksek kalite tercih etmekteyiz. Bu sayede ürünlerimizin tamamının kullanım ömrü oldukça uzundur. Beton direkli tel çit çözümleri için bizlere ulaşabilirsiniz. Diğer tel örgü ürünlerimiz için linkimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz; https://www.panelcitankara.com/urundetay/tel-orgu-sistemleri

Yorum Gönder

0 Yorumlar