Header Ads Widget

Citbu.com - Bahçe Çiti ve Bahçe Teli

Dikenli Tel Nedir? Kalitesi Nasıl Anlaşılır

Ankara Dikenli tel yapı bakımından kablolara benzeyen unsurlardır. Farklı tel yapılarına kıyasla daha uzun şekilde kullanılabilen çözümlerdir. Kullanım alanı oldukça geniş olan dikenli tellerin aşılması ya da kesilmesi mümkün değildir. Sınır geçişlerinin engellenmesi için bile dikenli tel çözümlerden yararlanılır. Dikenli tellerin iki adet hammaddesi bulunmaktadır. Bunlar elbette bakır ve demirdir. Demir dikenli teller daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Firmamızda üretilen dikenli teller paslanmaz çelikten üretilmektedir. Bu sayede de insan sağlığı için pas sebebiyle risk teşkil etmez ve uzun ömürlü kullanım alanına sahiptir. Tel çit çeşitleri arasında belki de en yaygın kullanım alanına sahiptir. Yol kenarlarından parklara ve bahçelere kadar her alanda kullanılabilir.

Dikenli Tel Nedir?

Dikenli tel en yaygın şekilde tercih edilen güvenlik önlemlerinden biridir. Dikenli tel üretimindeki esas amaç herhangi bir teşebbüsün dahi olmasını engelleyerek, güvenliği sağlamaktır. Genel olarak gri ya da yeşil renkli olarak kullanılmaktadır. Dikenli tellerin montajı mutlaka işini bilen ve profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Aksi halde ciddi yaralanmalar meydana gelebilir. Dikenli tel üretimini tekli ya da dreksiz olarak da çekebilmekteyiz. Diken aralıklarını da talep edilen doğrultuda belirli ölçülere göre yapabilmekteyiz. Aralıkların özellikle hassas şekilde hesaplanması bu noktada en önemli detayların başında gelmektedir. Dikenli tellerin kullanım alanları ise:

  • Parkları korumak ve sınırlandırmak için,
  • Bahçelerin korunmasında,
  • Yol kenarlarında geçişi engellemek için,
  • Site ya da villalarda koruma amaçlı,
  • Sanayi bölgelerinde güvenlik amaçlı kullanılmaktadır.

Güvenlik açısından oldukça etkili olan bu ürünler; herhangi bir eylem gerçekleşmeden eylemden caydırmakta ve güvenlik ihlalini engellemektedir. Bu sebeple de yaygın olarak tercih edilmektedir. Dikenli tel fiyatları da oldukça uygundur. Ekonomik anlamda ulaşılabilir olması ve güvenlik açısından başarısı sebebiyle oldukça yaygın kullanım alanına sahiptir.

Dikenli Tel Fiyatları Nedir?

Dikenli tel için fiyatlar değişmektedir. Dikenli Tel Fiyarları kullanılan tellerin ebatlarına ve oranına göre belirlenmektedir. Fiyatları belirleyen unsurlar ise:

  • Kalite,
  • Dayanıklılık,
  • Paslanmaz çelik kullanılıp kullanılmadığı,
  • Satın alınan tel oranları fiyatları belirlemektedir.
Firma: Panel Çit Ankara 
Telefon: 0542 740 8440
E-Posta: panelcitankara@gmail.com
Adres :Macun Mahallesi Erciyes İs Yerleri Sitesi 199.Cadde No :9 Yenimahalle /Ankara
Çalışma Saatleri: Pzt- Cts: 8.00-21.00
Web adresimiz: www.panelcitankara.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar